Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (2.98 secunde)
Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie.
Simona Ciff, psiholog clinician, a lansat pe blogul Top Psy. ... Psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale, Simona Cif transmite un mesaj incurajator cu sloganul "Fii propriul psiholog!":
Simona Ciff, psiholog clinician, a postat pe blogul top-psy.ro un articol cu titlul: ... In finalul articolului, Simona Ciff adreseaza doua intrebari si o urare: ... Cu drag, Simona
Simona Halep a revenit de la Australian Open. Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open de Alize Cornet, scor 4-6, 6-3, 4-6.
Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a revenit in Romania dupa eliminarea in optimile de finala la Australian Open. Simona a avut numai cuvinte de lauda pentru australianca Ashleigh Barty, liderul mondial.
Simona Halep se destainuie. ... Simona are 2 titluri de Mare Slem castigate, si inca o finala disputata.
Simona Halep si Toni Iurc divorteaza la mai putin de un an de la casatorie. Simona si Toni s-au casatorit pe 15 septembrie 2021, iar la aproximativ un an distanta urma sa aiba loc nunta.
Simona poate participa doar la turnee demonstrative pe perioada suspendarii. Mats Wilander o sprijina pe Simona Halep. Rezultatul final in cazul Simonei Halep ar putea fi dat chiar si dupa un an de procese.
Simona Halep a oferit un interviu pentru Tennis Majors. ... Simona a negat categoric acuzatiile de dopaj.
Simona Halep (31 de ani) a fost suspendata, marti, patru ani din tenis de catre Agentie Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Cristian Tudor Popescu (66 ani) a reactionat la scurt timp dupa vestea teribila primita de Simona Halep.
Simona trebuie sa convinga judecatorii TAS sa micsoreze suspendarea in 2 dosare Simona Halep a facut apel la TAS pentru suspendarea de 4 ani primita pentru dopaj Dosarul Simonei Halep va intra in audieri cel mai devreme la finalul lui ianuarie 2024
Copos, ajutat de “dusmanul“ Mitica Dragomir Vicepremierul insarcinat cu coordonarea activitatilor mediului de afaceri si al intreprinderilor mici si mijlocii, George Copos, a obtinut 37 de voturi favorabile si 13 abtineri din partea membrilor comisiilor economice.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Primul de pe lista, deputatul Gheorghe Dragomir, ne-a declarat ca se va retrage, astfel incat primul consilier judetean al liberalilor a devenit Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal.
Deputatii PRM Dumitru Dragomir, Ioan Manzana, Mircea Costache si Gelil Eserghep si-au anuntat, la inceputul primei sedinte a Camerei din actuala sesiune parlamentara, demisia din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR: ... DEPUTAT MARIA DRAGOMIR
Cei care doresc sa achizitioneze utilaje agricole trebuie sa stie ca nu o pot face decat daca acestea sunt noi si produse in UE", a spus directorul general adjunct al Directiei Agricole Dolj, Dragomir Brumar.
Dumitru Dragomir (PRM): ... Dumitru Dragomir (PRM): Domnilor, avand experienta cu aranjamente de la fotbal, vreau sa va spun ca-mi este rusine ce vad aici.
In alta ordine de idei, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, a subliniat ca o alta reforma vizeaza moralitatea clasei politice, facand referire la scandalul legat de sefia CNSAS.
google-analytics.com